nedelja, 20 okt 2019

O nama

El. pošta Štampa PDF

HDS Retail GP d.o.o.HDS Retail GP d.o.o. je osnovan aprila 2007. godine, a HDS Montenegro septembra 2008. godine. Obe kompanije posluju kao deo Lagardere Services.

Lagardere Services ima izuzetnu prodajnu mrežu od 4000 prodavnica u 17 zemalja širom sveta i uslužuje više od milion potrošača dnevno. Misija ove kompanije je da na najbolji način sublimira i koristi uticaje različitih kultura i ideja.

U distribuciji štampanih medija Lagardere Services vodi najpoznatije međunarodne lance maloprodajnih objekata koji prodaju različite kulturne, multimedijalne i proizvode za zabavu, a pod poznatim brand nazivima (kao što su RELAY i VIRGIN) kao i lance sa jakim lokalnim imidžom (INMEDIO, PAYOT i LeFURET DU NORD).

Pod firmom HDS Retail GP na tržištu Srbije posluje 13, dok HDS Montenegro ima 2 maloprodajna objekta. Svi maloprodajni objekti posluju pod brendom INMEDIO, a nalaze se u tržnim centrima i komercijalnim galerijama u većim gradovima Srbije i Crne Gore.
INMEDIO brend prodavnica je namenjen tržnim centrima, glavnim gradskim pešačkim zonama i poslovnim centrima, dok se RELAY širom sveta nalazi na putničkim lokacijama i transportnim čvorištima.

Asortiman prodavnica je širok i orjentisan na zadovoljenje potreba savremenog čoveka. Tako nudimo veliki izbor stranih i domaćih novina i časopisa, duvana i duvanskih proizvoda, knjiga, muzike i filmova, konditora i bezalkoholnih pića. Takođe, potrošači se kod nas mogu snabdeti i svakodnevnim potrepštinama i sitnicama kao što su upaljači, auto karte, vodiči, kartice i dopune za mobilne telefone ili pak luksuznijim artiklima kao što su Zippo upaljači i bombonjere.

Oktobra 2010. godine, HDS Retail GP otvara prvu u Srbiji prodavnicu australijskog modnog brenda DIVA. Diva je modni brend nastao u Australiji sa ciljem da kupcima ponudi moderan nakit po povoljnoj ceni, a bez kompromisa po pitanju kvaliteta i stila. Nakit je inspirisan modnim trendovima koji vladaju pistama Njujorka, Londona, Pariza i Tokija, kojima dodajemo sopstveni modni pečat i tako stvaramo komade koji nas stavljaju za korak ispred konkurencije.