nedelja, 20 okt 2019

HDS RETAIL GP DOO - Marketing

Nove tehnologije

El. pošta Štampa PDF

Na tržištu Srbije se odomaćilo plaćanje dopuna za mobilne telefone i internet usluga preko e-vaučera, ali to je tek prvi korak. U bližoj budućnosti preko e-vaučera će se plaćati usluge javnog gradskog prevoza, studentske usluge, popust kartice i slično.

Moderan i brz način kupovine ili informisanja koji savremene komunikacione tehnologije pružaju znatno proširuje mogućnosti Inmedio prodajnih objekata.

Postavljanjem, u svetu već poznatih, interaktivnih kioska u INMEDIO objektima, naši partneri proširuju bazu budućih korisnika, skraćuju put informacije i čine je neposrednom i prilagođenom željama i potrebama potrošača.

Sa druge strane, ovaj koncep omogućava potrošačima informisanje, kupovinu usluga ili kontakt druge vrste non stop svih sedam dana u nedelji. Ovakva komunikacije je lišena jezičke barijere i na taj način dostupna kako domaćim tako i stranim korisnicima.

Shop in Shop

El. pošta Štampa PDF

Konstantan razvoj modernih tehnologija omogućava izmeštanje tradicionalnih mesta za plaćanje računa i usluga na lokacije koje su bliže i dostupnije potrošačima, a koje inače posećuju svakodnevno radi zabave i kupovine.

Frekventne lokacije sa velikim brojem posetilaca svakog dana, čine INMEDIO idealnom bazom za različite vrste servisa. Potrošači prepoznaju INMEDIO kao mesto na kome mogu ispuniti najraznovrsnije potrebe i takav položaj treba iskoristiti.

U saradnji sa eksternim partnerima, HDS Retail GP želi da u svojim maloprodajnim objektima proširi ponudu usluga koje pruža postavljanjem posebnih štandova (shop in shop koncept).

Lakša komunikacija sa provajderom će privući nove korisnike, a postojeće učiniti zadovoljnijim. Više ne postoji pritisak odlaska na posebne lokacije, usluga dolazi direktno do kupca i od sada je u njegovom komšiluku.

Prepoznatljivost brenda jača budući da su štandovi atraktivni i jasno ozačeni.